6351 de refugiați vor beneficia de fonduri nerambursabile

uegg

În presă se vorbește numai despre refugiați, câți au venit, cum au venit și cum vor să ajungă ei în cel mai important stat al Uniunii Europene. Un subiect abordat de toată lumea, pe care țin să-l pun și eu în evidență, dar prin prisma fondurilor europene nerambursabile.
Tot din presa am aflat că Președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker a declarat că România va prelua 6351 de refugiați, ceea ce pare un număr destul de mare la prima vedere, dar un număr destul de mic dacă ar fi să raportăm la un grup țintă a cărui nevoie să fie acoperită prin implementarea de proiecte cu finanțare nerambursabilă.
Chiar dacă până acum șomerii reprezentau un grup țintă de maximă importanță, să vedeți voi cum or să se bată solicitanții de fonduri prin Programul Operațional Capital Uman – P.O.C.U pe refugiați.
Sper ca din cei 21 de miliarde de euro pe care îi are România la dispoziție pentru perioada 2014-2020, să implementeze și proiecte care au în vedere refugiații, nu uitați că ei fac parte, pe lângă romi, persoane cu dizabilități și femei, dintr-un grup vulnerabil, ceea ce înseamnă că vor fi eligibili pentru cursuri de calificare și recalificare.
De asemenea, prin Programul Operațional Regional – P.O.R (Regio), Axa prioritară 8: Dezvoltarea infrastructurii de sănătate şi sociale se pot construi ceva cămine pentru ei, asta așa, ca să nu mai ocupe locurile studenților de Poli și Universitate.
Fie că vreți să ajutați refugiații sau un al grup vulnerabil, să aduceți beneficii la nivelul societății și să creșteți absorbția de fonduri structurale și de coeziune, vă aștept la primul curs online de Manager de proiect pentru accesarea fondurilor nerambursabile, completați formularul de >>> aici <<< și veți primii mai multe informații legate de lansarea cursului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>