2 thoughts on “Contact

 1. Buna Manuela,
  Andrei Mihailescu e numele meu. Am aplicat in cadrul proiectului Start-up Antreprenorial in vara intr-un program dezvoltat de ADR SV Oltenia, am fost declarat castigator pentru implementarea planului de afaceri si acordarea finantarii de 25000 Euro, am semnat contractul de finantare, am depus cererea de plata si inainte cu cateva zile sa intre banii in cont mi s-a reziliat abuziv contractul pe motivul: a fost o eroare electronica in prelucrarea datelor si nu mai sunt eligibil. (aici nu exagerez, exact acesta e motivul mentionat de ei) . Crezi ca imi poti da vreun sfat sau imi poti recomanda vreun avocat expert in litigii de genul acesta?
  Multumesc!
  Andrei Mihailescu
  0766383687

  1. Bună Andrei,
   Foarte ciudată situația, în primul rând îți recomand să consulți metodologia lor de implementare, presupun că este pusă la dispoziția publicului, în cazul care nu este scris nimic despre rezilierea contractului, poți să mă contactezi pe numărul afișat pe site și discutăm în amănunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>