În prezent, la nivel național, posibilitatea de a accesa fonduri nerambursabile reprezintă o mare oportunitate pentru mediul de afaceri și nu numai. Însă pentru accesa aceste fonduri este necesar să cunoaștem condițiile de eligibilitate pentru ca noi să fim beneficiari.

Dacă vrei să accesezi fonduri pentru dezvoltarea organizației din care faci parte este recomandat  să participi la acest curs  în cadrul căruia vei afla cum să scrii un proiect de la A la Z-et astfel încât să primești finanțare nerambursabilă.

Totodată vei primii informații legate de programele de finanțare la nivel național și cum să identifici linia de finațare care se potrivește cel mai bine domeniului tău de activitate.

Vom prezenta exemple de bune practici, proiecte de succes, iar modulele de practică vor avea un rol primordial. Vom completa cereri de finațare conform formularelor date de finanțator, astfel încât până la terminarea cursului fiecare participant să aibă schițat propriul proiect pentru accesare de fonduri.

O grupă este formată de maximum 12 persoane,  iar programul se adresează întreprinzătorilor, reprezentanților instituțiilor publice, coordonatorilor de departamente, precum și tuturor celor care doresc să dezvolte proiecte prin accesarea de fonduri nerambursabile, dar și persoanelor care doresc să ofere consultanță în acest domeniu.

În urma absolvirii acestui curs vei primi un certificat recunoscut de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei. Certificatul  recunoaşte competenţele necesare practicării meseriei de Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene- cod COR: 242213

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>