Un lider bun este cel care se înconjoară de alți lideri. Un lider bun găsește cei mai potriviți oameni și îi transformă în cei mai buni lideri. De ce? Deoarece oamenii cei mai apropiați de un lider determină nivelul succesului sau al eșecului pentru acel lider. De asemenea, potențialii lideri te ajută la îndeplinirea altor sarcini, ei te ajută ”să duci greul”.

”Leadership” este un curs foarte complex în cadrul căruia vei afla informații atât despre cum ajungi să fii un lider foarte bun, dar și cum să dezvolți liderii din jurul tău.

Auzim destul de des aceste cuvinte: ”Este un bun manager, dar nu un bun lider”. La cursul de Lidership vom prezenta diferențele dintre un manager și un lider, care sunt calitățile lor și cum putem fi manageri și lideri în același timp.

Vom furniza informații importante precum: managementul timpului, managementul riscului și stresului, acestea fiind necesare oricărui lider. De asemenea vor fi prezentate studii de caz și trei sferturi din timpul programului va fia alocat modulelor practice.

Cursul se adresează managerilor sau coordonatorilor de echipă/departeamet, dar și oricărei persoane care dorește să își dezvolte abilitățile de leadership și management.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>