Zi de zi identificăm nevoi: ale noastre, ale organizației, ale societății. Avem idei și găsim metode de rezolvare ale acestora, vrând să ajungem la anumite rezultate, dar ca să ne atingem obiectivele dorite și să implementăm proiecte de succes avem nevoie de mai multe informații.

Scopul cursului ”Manager proiect” este acela de a veni cu informații valoroase adresate persoanelor care își propun să implementeze proiecte în cadrul organizației, să înființeze o afacere sau să acceseze fonduri nerambursabile.

Astfel, în cadrul cursului vor fi prezentate toate etapele de derulare ale unui proiect, de la definire, până la evaluarea acestuia, dar și informarții legate de identificarea riscurilor și monitorizarea lor.

Să nu uităm că un element important în cadrul unui proiect este reprezentat de echipă, de aceea ”Managementul resurselor umane” reprezintă un întreg capitol ce va fi furnizat pe parcursul programului de formare.

Luând în considerare proverbul ”teoria ca teoria, dar practica ne omoară”, vom lucra trei sferturi din programul cursului practic și vom lăsa doar un sfert din timpul nostru teoriei.

În urma absolvirii acestui curs vei primi un certificat de Manager proiect recunoscut de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei. Certificatul  recunoaşte competenţele necesare practicării meseriei de Manager proiect – cod COR 241919.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>